Romein of Egyptische prinses?

Wat doen we deze week met de kinderen? In het Rijksmuseum van Oudheden kunnen kinderen tijdens de herfstvakantie zich laten schminken en laten omtoveren tot Romein of Egyptische prinses. Er is ook een knutselatelier en er draaien de hele dag films. Daarnaast kunnen er spannende speurtochten gemaakt worden. Schminken als Egyptische prinses of Romein of creatief bezig zijn en bij voorbeeld een Romeinse placemat in elkaar plakken, een faraomasker of een piramide knutselen.

Leeftijd: 6 t/m 12 jaar , zondag 22 oktober, woensdag 25 oktober, zondag 29 oktober. Tijd: 13.00-16.00 uur Locatie: Trajanuszaal, eerste verdieping Kosten: 2 Euro (excl. entree)

Op zoek naar de spannendste plekjes en mooiste voorwerpen in het museum met de speurtochten over ‘Egypte’, ‘Grieken’ en ‘Romeinen’. Leeftijd: 8 t/m 12 jaar Verkooppunt: kassa in Tempelzaal Kosten: 1 Euro (excl. entree) Tijdens de herfstvakantie draaien continu verschillende films over het oude Egypte. Leeftijd: vanaf 8 jaar Plaats: filmzaal, tweede verdieping Kosten: gratis bij bezoek aan museum.

Rijksmuseum van Oudheden Rapenburg 28, 2311 EW Leiden

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×