Open jeugdtheaterlessen groot succes

Vandaag waren er open lessen van de Jeugdtheaterschool in Het Leidse Volkshuis. Tijdens de eerste les, voor kinderen van 7 tot 12 jaar, waren er 49 kinderen gekomen. De tweede les, voor kinderen vanaf 12 jaar, was minder druk bezocht. Docente Hilde Dehouck wist de kinderen enthousiast te krijgen voor het uitbeelden van emoties en diverse rollenspelen. Zo moesten de kinderen een verjaardagsfeestje naspelen en daarbij telkens wisselen van emotie.

De kinderen hadden verschillende redenen om mee te doen. Atna wil bijvoorbeeld actrice worden. Lotte zit op haar school in een kunstklas en wil graag vaker toneel spelen. Aan het eind van het seizoen wordt door iedereen die meedoet met het reguliere lesprogramma een presentatie gegeven. Voor meer informatie en inschrijvingen: www.jeugdtheaterhuis.nl .

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×