Belangenbehartiging ondernemers blijft niet onopgemerkt

De succesvolle wijze waarop het Leidse Ondernemersfonds collectieve ondernemersbelangen weet te financieren wekt de interesse van ondernemers en andere gemeenten. Uit het Ondernemersfonds worden onder andere de feestverlichting en promotieacties betaald. Om andere belangstellenden van informatie te voorzien is een informatiebijeenkomst belegd op 9 november. Tijdens de middag zal uitgebreid worden stilgestaan bij de totstandkoming en de werking van het fonds. Leidse ondernemers zullen hier ook zelf vertellen hoe succesvol zij de Leidse benadering vinden.     

Nadere informatie en aanmelden kan via www.ondernemersfonds.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×