Bescheiden start Leids Film Festival

De rest van Nederland moet nog wachten tot 16 november maar Leiden beleefde donderdagavond al de eerste voorstelling van The Black Dahlia. Wel een rode loper voor de deur van bioscoop Trianon, maar de grote hordes BN-ers ontbreken. Wel is praktisch iedereen ingegaan op het verzoek van de organisatoren om in zwarte kleding te verschijnen. In de foyer van de bioscoop is het een gezellige drukte. Het Leids Film Festival kan van start gaan. Met speeches van burgemeester Lenferink en de voorzitter van het Filmfestival is het startsein gegeven voor vier dagen film.       

Na afloop van de filmvoorstelling begeeft iedereen zich voor de afterparty naar het Scheltema-complex.  

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×