Informatieavond over 'RijnGouweTramTrein'

Maandag 6 november organiseert de Fietsersbond een informatieavond in ‘De Kroeg’ aan het Kort Rapenburg over de RijnGouweTramTrein. Om 20.00 begint de presentatie, waar de knelpunten voor fietsers getoond worden aan de hand van de laatste ontwerpen. Om 21.00 start de discussie over de huidige strategie van de Fietsersbond.

Tegenwoordig gebruikt de Fietsersbond de naam RijnGouweTramTrein in plaats van RijnGouweLijn. De reden daarvoor is dat de oude interlokale Blauwe Tram ook steeds tramtrein genoemd werd ter onderscheiding van de kleinere stadstram. De informatiebijeenkomst is alleen bedoeld voor leden van de Fietsersbond, maar belangstellenden kunnen wel ter plekke lid worden en de avond bezoeken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×