PvdA-leden eisen ledenvergadering over referenda

Aanstaande woensdag houdt de Leidse PvdA-afdeling een speciale, door leden aangevraagde, extra algemene ledenvergadering in de bovenzaal van etablissement Einstein. Onderwerp van de vergadering is het fractiestandpunt rond het houden van referenda in Leiden. De PvdA is net als de overige collegepartijen tegen een referendum over de zondagsopenstelling van winkels buiten het centrum. Dat is tegen het zere been van veel Leidse PvdA-ers waaronder oud-wethouder Hillebrand die vorige week fel van leer trok tegen de afwijzing van het referendum door zijn partij.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×