Bestuur De Ratel luidt de noodklok

Het bestuur van werkgemeenschap De Ratel luidt de noodklok nu het niet in staat blijkt geschikte opvolgers te vinden om de verschillende bestuurs-en organisatietaken ter hand te nemen. Een advertentiecampagne in de lokale media waarin nieuwe bestuursleden werden opgeroepen zich vooral aan te melden heeft niets opgeleverd. Doordat enkele bestuursleden gaan verhuizen, maar ook vanwege de leeftijd van de zittende bestuursleden is het bestuur geslonken en staat de toekomst van De Ratel op het spel. Vooral voor de meer dan honderd ouderen die genieten van de activiteiten op de zondagochtend in het Leidse Volkshuis zou het een bittere pil zijn als De Ratel onverhoopt zou moeten worden opgeheven.    

Werkgemeenschap De Ratel organiseert maandelijks culturele activiteiten zoals concerten en lezingen, maar ook de dagtochtjes en de spelletjesdagen zijn belangrijke onderdelen op het programma.    

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×