CDA-kamerlid fietst langs sportclubs

Op zaterdag 4 november brengt CDA-kamerlid Liesbeth Spies een bezoek aan de Leidse sportverenigingen Swift, Docos en Roomburg. Spies wordt op de fiets vergezeld door CDA-raadslid Moniek van Sandick. De Tour start om 10.30u. bij Swift. Sporten is gezond, dat weet iedereen. Sport is ook een bindende kracht in de samenleving. Voor het CDA is sport daarom meer dan “de belangrijkste bijzaak in het leven”. Een goede gezondheid, veiligheid en integratie krijgen worden mede in de sport vormgegeven. Bovendien is sport ook gewoon heel leuk. Het CDA wil daarom sportverenigingen ondersteunen waar mogelijk, bijvoorbeeld met een eenvoudiger vergunningenstelstel voor sportkantines.

Liesbeth Spies (40) woont in Alphen aan den Rijn. Ze is sinds 2002 lid van de Tweede Kamer. Op de kandidatenlijst bekleedt zij plaats 13. Na Swift doet de Tour de Leiden ongeveer 11.45u. voetbalvereniging Docos aan. Hockeyclub Roomburg wordt naar verwachting om 12.45u. aangedaan. “Een strak tijdschema”, geeft campagneleider Laarhoven toe. “Dat wordt dus stevig doortrappen. Maar met een gunstige wind gaan we het zeker halen!”

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×