Frans Brocken dertig jaar in het vak (foto: Ron Favier)

Frans Brocken schrijft Brokjes deel 3

Vanmiddag heeft de in Leiden woonachtige journalist Frans Brocken zijn derde deel in de serie ‘Brokjes’ met de titel ‘Roerige tijden 2004 – 2006’ gepresenteerd. Hij overhandigde het eerste exemplaar in Brasserie Park aan oud-wethouder Victor Molkenboer van Leiderdorp, die momenteel burgemeester van Leerdam is. Molkenboer werd uitgekozen het eerste exemplaar in ontvangst te nemen omdat hij in het laatste boekje van Brocken vaak onderwerp van gesprek is.

Ook burgemeester Henri Lenferink was bij de feestelijke overhandiging aanwezig. Frans Brocken was tot 1994 werkzaam bij de Leidse Courant waarna hij de overstap maakte naar het Leiderdorps Weekblad waarin hij in zijn artikelen en columns wekelijks het Leiderdorpse college en de raad op de hak nam. Brocken nam meteen van de gelegenheid gebruik door te vieren dat hij dit jaar 30 jaar in het journalistieke vak werkzaam is.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×