Politie pakt parkeeroverlast Koningstraat aan

De politie gaat de parkeeroverlast op de Koningstraat aanpakken. De bewoners van de Koningstraat hebben allen een brief van de politie ontvangen dat er vanaf 1 november bekeurd gaat worden indien auto’s verkeerd geparkeerd staan.

De politie pakt de parkeeroverlast aan omdat er meerdere meldingen zijn binnengekomen van hinderlijk parkeren, bijvoorbeeld voor afvalbakken, en het beschadigen van auto’s vanwege de slechte doorstroming. Het feit dat de hulpdiensten zoals brandweer, ambulance en politie door de slechte doorstroming moeilijk ter plaatse kunnen komen is tevens een reden. Om de overlast terug te dringen zal er, zoals genoemd, vanaf 1 november geverbaliseerd worden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×