SP komt in actie voor renovatie Seringenstraat

Op zaterdag 4 november zullen bewoners van de Seringenstraat, samen met de SP, in hun straat steunbetuigingen verzamelen voor de renovatie van hun huis. Al jaren is bekend dat de woningen kampen met gebrekkige isolatie en ventilatie. SP-raadslid Louk Rademaker: “Mensen die daar woonden waren bezorgd over hun huizen. In 2003 heeft de Woonbond al ontdekt dat de isolatie van de huizen beneden de maat was. Toen werd al grondige renovatie voorgesteld. De SP helpt de bewoners dan om samen een verzoek te doen aan de woningbouwvereniging.”

Op zaterdagmiddag, vanaf 12 uur, zullen SP-ers alle huizen in de Seringenstraat langsgaan. De verzamelde handtekeningen zullen dan later aangeboden worden aan de woningbouwvereniging de Sleutels van Zijl en Vliet.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×