Auto over de kop

Gisteravond zijn twee auto’s op de Willem de Zwijgerlaan met elkaar in botsing gekomen. Een 19-jarige bestuurder uit Leiden reed over de parallelweg van de Willem de Zwijger en wilde de hoofdrijbaan oversteken. Van links kwam er een busje aanrijden die de parallelweg op wilde rijden. Volgens de 19-jarige bestuurder was de weg vervolgens vrij om over te steken. Hij had echter een blauwe personenauto die van links kwam over het hoofd gezien. De automobiliste van deze auto, een 42-jarige vrouw uit Noordwijkerhout, kon een aanrijding niet meer voorkomen. Door de kracht van de botsing sloeg de blauwe auto over de kop.

De bestuurster klaagde over pijn in haar schouder.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×