Stadsdebat over horeca en terrassenbeleid

De Stadspartij Leiden Ontzet nodigt belangstellenden uit deel te nemen aan het vierde stadsdebat op zondag 5 november om 16.00 uur in de prachtig gerestaureerde foyer van de Trianon aan de Breestraat 31 te Leiden. Stelling 1: De macht van slechts één klager in een hele wijk is veel te groot. Stelling 2: Algemene regels voor terrassen werken niet zij moeten per pand verschillend zijn. Stelling 3: De tweejaarlijkse vernieuwing van de vergunning is overbodig en veel te duur.    

Sprekers zijn Antoine Theeuwen, gemeenteraadslid SP, Greetje van Gruting, gemeenteraadslid VVD, Ruud Witteman voor Horeca Nederland en Jaap van Meijgaarden namens de buurtvereniging Pancras West. Voorzitter is Bob in ‘t Hout.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×