Aanrijding op Willem de Zwijgerlaan

Vanmiddag rond 17.20 uur heeft er op de hoek van de Willem de Zwijgerlaan met de Koningstraat een aanrijding plaatsgevonden waarbij 5 auto’s en een scooter betrokken waren. Vier auto’s zijn daarbij ernstig beschadigd, niemand is gewond geraakt. Een scooter en een rode auto wilden vanuit de Koningstraat de Willem de Zwijgerlaan oversteken. Een automobilist in een blauwe Citroën kwam hard aanrijden en kon de scooter en de rode auto niet meer ontwijken. De Citroën raakte in een slip en kwam via de middenberm tegen een witte auto aan die in de file stond. De witte auto klapte daarbij naar voren tegen een Volkswagenbus die weer doorschoof tegen de auto daarvoor. 

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×