Foto: Chris de Waard.

Kwik Events bestaat vijf jaar

Het evenementenbureau van Trudy Kwik, Kwik Events, bestaat vijf jaar en dat wilde Trudy niet ongemerkt voorbij laten gaan. Altijd in voor een feestje had zij woensdagavond al haar familie, vrienden en relaties uitgenodigd om dit heuglijke feit te vieren. Makkelijk als je alles bij de hand hebt. In een grote partytent voor de deur op de hoek van de Langegracht en de Volmolengracht drukten velen persoonlijk de hand van de dames die bij Kwik Events werken.

De gasten was gevraagd een cadeautje mee te brengen dat rond Sinterklaas aan de kinderen die dan in het Ronald McDonaldshuis aan de Boerhaavelaan verblijven gegeven zal worden. Gezien de enorme stapel in de hoek van de tent hebben vele bezoekers aan dit verzoek gehoor gegeven.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×