College ontvangt veel brieven over verhoging sporttarieven

Het college van B & W wordt momenteel overstelpt door reacties op de verhoogde sporttarieven uit de sportwereld zelf. Onder andere heeft het College van B & W brieven ontvangen van de Leidse zwem-, waterpolo- en triatlonvereniging De Zijl-LGB, volleybalvereniging Donar, Stichting Leitensa namens de Leidse tennisverenigingen en de gymnastiek- en volleybalvereniging Groen-Wit.   

De sporttarieven zijn met 5 tot 6 procent verhoogd om het exploitatietekort op zwembad De Zijl te compenseren en divesre sportverenigingen vinden het onredelijk dat dat op hen wordt afgewenteld. De brieven zullen worden besproken in de eerstvolgende vergadering van de Commissie Onderwijs en Samenleving.  

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×