College ontvangt veel brieven over verhoging sporttarieven

Het college van B & W wordt momenteel overstelpt door reacties op de verhoogde sporttarieven uit de sportwereld zelf. Onder andere heeft het College van B & W brieven ontvangen van de Leidse zwem-, waterpolo- en triatlonvereniging De Zijl-LGB, volleybalvereniging Donar, Stichting Leitensa namens de Leidse tennisverenigingen en de gymnastiek- en volleybalvereniging Groen-Wit.   

De sporttarieven zijn met 5 tot 6 procent verhoogd om het exploitatietekort op zwembad De Zijl te compenseren en divesre sportverenigingen vinden het onredelijk dat dat op hen wordt afgewenteld. De brieven zullen worden besproken in de eerstvolgende vergadering van de Commissie Onderwijs en Samenleving.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×