Vrouw mishandeld, politie zoekt getuigen

Een 22-jarige Leidse vrouw is mishandeld op de Langebrug. Ze liep in de Maarsmansteeg toen ze het idee kreeg dat ze achtervolgd werd. Op de Langebrug werd zij door een man bij de nek gepakt, verloor haar evenwicht en kwam op de grond terecht. De vrouw werd vervolgens vijf meter over de grond meegesleept en riep ondertussen om hulp. Op een gegeven moment kreeg ze de kans om de man te trappen en zich los te wrikken, de man is er vandoor gegaan in de richting van de Pieterskerk.

De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×