Wilgen knotten.

Landelijke Natuurwerkdag

Op zaterdag, 4 november is het weer landelijke Natuurwerkdag  Op deze zesde editie van de Landelijke Natuurwerkdag gaan weer duizenden mensen tegelijk aan het werk in natuur en landschap. Op ruim 300 locaties is er voor jong en oud van alles te doen. Bomen knotten, takken zagen, vennen schoonmaken, heide plaggen, maar ook kunstwerken van hout bouwen of knutselen met natuurlijke materialen. Iedereen kan op deze manier de natuur een handje helpen. In Leiden kan men aan de slag in polderpark Cronesteyn. Ook kan men meedoen met de workshop, waarin met de gesnoeide wilgentakken een landschapskunstwerk zal worden gebouwd “de Salix-Slinger”.

Vrijwilligerswerk staat centraal op 3 en 4 november. Behalve honderden klussen in de natuur kunt u ook talloze andere vrijwilligers- activiteiten doen op 4 november! De Natuurwerkdag valt namelijk samen met “Make a Difference Day” (MADD).

Aanmelden kan op telefoonnummer: 071-5769805. Via de website //www.natuurwerkdag.nl kunt u ook informatie vinden over andere locaties in de buurt, zoals in het duinwatergebied in Wassenaar.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×