Olie Papier Hout Zink.

Zaterdag 4 november om 16.00 uur, wordt in Ars Aemula   een expositie geopend, van vier verschillende disciplines in de kunst, bijeen gebracht door Nicole Carvajal. Carvajal toont haar schilderijen, kleurrijke, klassieke werken met als centraal thema “het spel van de liefde”. Bernadette Drenth laat haar werken van papier en textiel zien. Daarnaast toont Frida van der Poel objecten van hout en meubels en de vierde exposant, Mary Gerards, stelt haar zinken beelden ten toon. Het contrast tussen “Echt en Afbeelding” wordt benadrukt door het feit dat Cavajal het werk van haar mede-exposanten in haar eigen werk integreert. Hierdoor ontstaan complexe, maar zeker zeer interessante beelden, waarop de bezoeker zelf vrijelijk kan associëren.

De expositie is te zien van 4 tot en met 26 november. Ars Aemula Naturae, Pieterskerkgracht 9, Leiden. Openingstijden: vrijdag, zaterdag en zondag 13.00 – 17.00 uur

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×