Van der Valk bouwt eerste Leidse strandpaviljoen

Van der Valk Hotel Leiden zal maandag 6 november de eerste steen leggen voor Leidens eerste standpaviljoen. De Leidse van der Valk, ook wel bekend als Het Haagsche Schouw, wil in november 2007 een nieuw restaurant aan de oever van de Rijn openen. Tot die tijd staat een groot gedeelte van het restaurant in de steigers.

Het strandpaviljoen, dat op 15 november gereed zal zijn en ruim 100 zitplaatsen telt, maakt het voor Hotel Leiden mogelijk om tijdens de verbouwing toch gasten te blijven ontvangen. Ook de vergaderzalen blijven hun functie behouden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×