Schaakcursussen in Denksportcentrum

De Stichting Denksport Leiden (SDL) organiseert samen met de Stichting Denksportpromotie Nederland (SDPN) schaakcursussen voor volwassenen. De cursussen voor beginners en licht gevorderden starten op 14 november in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Beide stichtingen besloten tot dit initiatief omdat er voor volwassenen nauwelijks gelegenheid is om te leren schaken. “Voor de jeugd is er wel veel te halen op dit gebied en daarom denken we dat het voor de ouders een mooie gelegenheid is om het spel ook te leren. Kunnen ze thuis nog eens een potje oefenen met elkaar” aldus voorzitter SDL Maaike Valkenburg.

De cursussen vinden ’s middags en ’s avonds plaats en worden gegeven door schaaktrainer en internationaal meester Jop Delemarre. Meer informatie vindt u hier of 071-589 33 99.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×