Raadsbrede steun voor schooltuinen

Vrijwel alle Leidse politieke partijen hebben zich tijdens de commissievergadering Bestuur en Leefbaarheid lovend uitgesproken over het voornemen van wethouder Raymond Keur om de bezuinigingen op de schooltuinen ongedaan te maken. Jaarlijks tuinieren ongeveer 1400 Leidse leerlingen van de groepen 6 en 7 op de drie schooltuincomplexen op Cronesteijn, in de Stevenshof en de tuinen van Noord.  

Het afgelopen seizoen moesten de vrijwilligers op hun tenen lopen om het tuinprogramma draaiende te houden, maar zij krijgen nu dus wat meer lucht. Leerlingen en hun ouders weten de schooltuinen hoog te waarderen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×