SP wil raadscommissievergaderingen in de wijken

De Leidse fractie van de SP overweegt een motie in te dienen om in de toekomst raadscommissievergaderingen in de wijken te organiseren in plaats van in het stadhuis. De SP denkt hiermee buurtbewoners meer bij de politiek te kunnen betrekken. De raad komt naar je toe. D66 raadslid Paul van Meenen denkt dat dit onzin is, omdat nu bewoners van het centrum ook niet naar het stadhuis komen om een raadscommissie vergadering bij te wonen.   

De SP denkt dat wanneer er mogelijkheden worden geschapen om ook in te spreken tijdens een raadscommissievergadering en wanneer je dit publiekelijk bekend maakt er wel degelijk kansen liggen om de burger meer bij de lokale politiek te betrekken.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×