Talencentrum en Inter Consultancy Bureau fuseren

Vanaf heden gaan het Talencentrum en het Inter Consultancy Bureau van de Universiteit Leiden samen verder onder de naam Talencentrum / Inter Consultancy Bureau. De fusie leidt tot een instituut met een zeer uitgebreid aanbod aan trainingen op het gebied van taal, cultuur en communicatie. Daarnaast verzorgt het Talencentrum / Inter Consultancy Bureau taaltoetsen en tolk- en vertaalopdrachten.

Het Talencentrum / Inter Consultancy Bureau biedt taalonderwijs in een groot aantal talen, voor beginners én voor gevorderden. Cursisten kunnen zich inschrijven voor groepscursussen of kiezen voor een taaltraining op maat. Voor wie zich voorbereidt op een overplaatsing naar het buitenland of voor mensen uit het buitenland die zich in Nederland vestigen, stelt het Talencentrum / Inter Consultancy Bureau acculturatiecursussen op maat samen. Ook training op het gebied van intercultureel management behoort tot de mogelijkheden. Voor mensen die hun communicatieve vaardigheden in het Nederlands willen verbeteren, organiseert het Talencentrum / Inter Consultancy Bureau cursussen spelling, grammatica, stijl, presenteren en debatteren.

Als onderdeel van de Faculteit der Letteren van de Universiteit Leiden bedient het Talencentrum / Inter Consultancy Bureau niet alleen studenten en medewerkers, maar ook voor bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren staat het team van het Talencentrum / Inter Consultancy Bureau klaar. Denk bijvoorbeeld aan in-company trainingen, taaltoetsing en taalassessment op maat en tolk- en vertaaldiensten. Met zijn universitaire achtergrond staat het Talencentrum / Inter Consultancy Bureau garant voor kwaliteit en professionaliteit.

De Universiteit Leiden is van oudsher een kennisbron met betrekking tot talen en culturen uit de hele wereld; het Talencentrum / Inter Consultancy Bureau maakt uitgebreid gebruik van deze expertise. Bij het Talencentrum / Inter Consultancy Bureau werken ervaren docenten en deskundigen uit de universitaire wereld en het bedrijfsleven. Naast een persoonlijke benadering onderscheidt het Talencentrum / Inter Consultancy Bureau zich door kwalitatief uitstekende trainingen met informatie die altijd up-to-date is.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×