Politie verricht twee aanhoudingen

De politie heeft vrijdagavond, rond 19.00 uur, twee mannen aangehouden nadat zij verwikkeld waren geraakt in een ruzie tussen een groep jongeren op de Timorstraat. Een van de mannen, een 56 jarige man uit Leiden, had last van een groep jongeren die zich daar ophield. Toen hij de jongeren vroeg weg te gaan voldeden zij hier niet aan. Zijn zoon, een 20 jarige man uit Leiden, bemoeiden zich met de jongeren.

Het vervolg van de ruzie is onduidelijk omdat zowel de jongeren als de twee mannen een andere versie van het verhaal vertellen. In Een 15 jarige Leidenaar verklaart bij de strot te zijn gepakt door de 56 jarige verdachte en een 18 jarig meisje uit Leiden verklaart dat zij is geslagen. De twee mannen werden aangehouden en overgebracht naar het bureau. De politie zet het onderzoek voort.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×