Aanhouding na ruzie

De politie heeft in de nacht van zondag 5 november een 19 jarige Leidenaar aangehouden. De man zou een portier van een uitgaansgelegenheid hebben geslagen. De politie kreeg omstreeks 02.45 uur de melding van een onenigheid op de Nieuwe Beestenmarkt. Ter plaatse wilden agenten de verdachte aanhouden, echter begon hij wild om zich heen te slaan verzette zich tegen de aanhouding.

Daarbij werd een agente in het gezicht geraakt en deelde een andere agent, om klappen te voorkomen, ook een vuistslag uit. Agenten zagen even later kans de Leidenaar naar de grond te werken en aan te houden. De verdachte werd geboeid overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De politie hield ook een 28 jarige oom van de verdachte aan. Hij wordt ervan verdacht tijdens de aanhouding een fiets naar de agenten te hebben gegooid.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×