Startersdag KvK Rijnland druk bezocht

Afgelopen zaterdag werd in Groenoord Plaza de landelijke Startersdag van de Kamer van Koophandel gehouden. De Startersdag was ook dit jaar weer een groot succes. Met ruim 1500 bezoekers kon er zelfs gesproken worden van de best bezochte Startersdag ooit gehouden in de regio Rijnland. De Rijnlandse Kamer van Koophandel was destijds initiatiefnemer van dit grootschalige en gratis evenement voor startende ondernemers, waar vele organisaties uit de regio hun medewerking aan verlenen. Vanaf 10.00 uur stroomden de eerste bezoekers naar binnen en bezochten de ruim 40 diverse stands van standhouders zoals accountants, de Belastingdienst, Contact Jonge Bedrijven, diverse banken, juristen, notarissen en makelaars. De hele dag door konden de starters gratis workshops volgen over fiscale en financiële zaken en bij voorbeeld ook voor het opstellen van een ondernemingsplan. De sfeer was erg goed en het doel van deze dag om een brede, laagdrempelige oriëntatie te kunnen bieden, is uitstekend geslaagd.

De bezoekers van de Startersdag waren zeer tevreden over de grote hoeveelheid standhouders dicht bij elkaar op één plaats. Grote aantallen starters verlieten de Groenoordhallen voorzien van rijk gevulde tassen met informatie. Een van de startende ondernemers over deze dag: “Geweldig dat je hier alles zo dicht bij elkaar hebt, de drempel is ook veel lager hier om even ergens binnen te lopen en te praten met een adviseur en er zijn geen verplichtingen. Ik ben ook allerlei instanties tegengekomen waarvan ik zelfs het bestaan niet eens wist, maar waar ik toch veel nuttige informatie heb gekregen. Ik heb allerlei contacten kunnen leggen. Mijn doel heb ik ruimschoots behaald. Ik heb veel nieuwe dingen gehoord en een aantal dingen nog eens duidelijk op een rijtje gekregen. Het is ook heel plezierig dat je je hier direct kunt inschrijven voor één van de workshops.”. Ook de standhouders waren zeer tevreden over het grote aantal bezoekers en de goede mogelijkheden om te kunnen netwerken.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×