Gert-Jan Theunisse komt naar Leiden

Topwielrenner Gert-Jan Theunisse komt zaterdag 11 november naar het Rijnlands Revalidatie Centrum aan de Wassenaarseweg 501 in Leiden om daar zijn ervaringen te delen met anderen en te ontdekken dat je zelfs met een dwarslaesie meer kunt bewegen dan je denkt. Ook geeft hij een fietstraining. Sporten en bewegen met een lichamelijke beperking kan. Tussen 13.00 en 17.00 uur worden er diverse activiteiten georganiseerd die speciaal bedoeld zijn voor kinderen en volwassenen met een chronische ziekte of lichamelijke beperking en die belangstelling hebben voor aangepast sporten en bewegen. Er zijn demonstraties boogschieten, rolstoelbasketbal, fitness, badminton, duiken en dansen. Neem sport- en/of zwemkleding mee want iedereen kan meedoen.       

Tegelijkertijd vindt er een informatiemarkt plaats met sportverenigingen voor aangepast sporten in de regio, wintersport en hulpmiddelen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×