Leidse Universiteit heeft nieuwe rector

Prof.mr.dr. Paul F. van der Heijden wordt de nieuwe rector magnificus en voorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit Leiden. Hij volgt in februari prof.dr. Douwe D. Breimer op, de jongste ereburger van de stad Leiden. De rectoraatsoverdracht vindt plaats in de Pieterskerk op 8 februari, de dies natalis van de Leidse universiteit.

Buiten de universiteit vervulde en vervult Van der Heijden diverse bestuursfuncties bij nationale en internationale organisaties en bedrijven. Tijdens zijn rectoraat en voorzitterschap in Leiden blijft hij kroonlid van de SER en voorzitter van de ILO Governing Body Committee on Freedom of Association, een onderdeel van de Verenigde Naties in Genève.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×