Gemeente Leiden koopt pand Stille Rijn aan

Het College van B & W heeft dinsdag in haar wekelijkse vergadering besloten het pand Stille Rijn 7 aan te kopen. Dit appartement wordt aangekocht voor de realisatie van het Aalmarktproject. Om panden te verwerven om het Aalmarktproject tot stand te brengen is eerder al een krediet Verwervingen Project Aalmarkt in het leven geroepen. Het aankopen van dit pand is nodig voor de geplande doorsteek naar de Haarlemmerstraat.     

De aankoop van het pand Stille Rijn 7 betekent overigens niet dat er nu meteen schot in het Aalmarktproject zit. Aankoop van het pand is slechts een randvoorwaarde om een gedeelte van het plan op een later moment te kunnen uitvoeren. Wordt het hele plan alsnog van de baan geveegd dan kan de gemeente het pand gemakkelijk weer ter verkoop aanbieden.  

Advertentie

Leiden Aalmarktproject


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×