PvdA wil extra geld voor verbouwing De Bakkerij

Raadslid Hilde Jansen van de Leidse PvdA-fractie heeft dinsdagavond in de commissievergadering Onderwijs en Samenleving gepleit voor een extra eenmalige bijdrage van 60.000 euro ten behoeve van de verbouwing aan de Bakkerij aan de Oude Rijn. Vanuit giften van de diaconie en collectes in kerken kan De Bakkerij de gehele verbouwing niet zelfstandig ophoesten zonder dat dat ten koste gaat van de dienstverlening aan de gebruikers van het centrum. In De Bakkerij zijn veel verschillende uiteenlopende organisaties ondergebracht, die het volgens Hilde Jansen verdienen beschermd te worden en daarom steun vanuit de gemeente hard nodig hebben.        

Ook pleitte Hilde Jansen voor een extra bijdrage voor ex-gedetineerden die gehuisvest zijn in de Stichting Exodus aan de Leidse Plantage.  

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×