Wethouder Keur opent slotmanifestatie Wijk-Olympics

Op vrijdag 10 november opent wethouder Raymond Keur (Financiën en Sport) om 13.00 uur de slotmanifestatie van de Wijk-olympics. De leerlingen van de basisscholen in Leiden Noord (samen met de Brede School Leiden Noord) verzorgen tijdens de slotmanifestatie een spectaculair optreden met dans, acrobatiek, trampoline springen en nog meer. Plaats van handeling is Sportcomplex De Zijl, Paramaribostraat 66 in Leiden.

De uitvoering op 10 november is de afsluiting van tien weken Wijk-olympics in Leiden Noord. 750 leerlingen van De Singel, De Dolfijn, De Viersprong en De Springplank oefenden al die tijd voor deze manifestatie.

Op 10 november worden in totaal drie uitvoeringen gehouden. Om 10.00 uur houden de kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) hun optreden voor ouders en genodigden. De bovenbouw treedt twee keer op: om 13.00 uur en om 14.45 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×