Onno Innemee (foto PR)

Massage voor de lachspieren

Zaterdag 11 november viert cabaretier Onno Innemee zijn 15-jarig feestje met zijn nieuwe productie ‘Obstinaat’ in de Muzenhof  in Leiderdorp. Innemee, van oorsprong Haags, maar zo langzamerhand echt Leids, is met cabaret begonnen na zijn informatica studie. Samen met Robert Spaapen maakte hij vier cabaretvoorstellingen als het duo ‘Innemee & Spaapen’ alias BASTERD. Altijd op de scheidslijn van humor en tragiek, wat hilarische sketches tot gevolg had zoals de wereldberoemde ‘Dove goochelaars’. Innemee komt alleen op het podium het best tot zijn recht. Hij is de vaste regisseur van Kees Torn en regisseerde ook de eerste twee programma’s van Klaas van der Eerden. Drie jaar zat Innemee in het cabaretteam van het VARA-radioprogramma “Spijkers met koppen”.  In seizoen 2005-2006 is Innemee ook te zien in ‘Het schip’ en de kerstproductie van ‘Petrov’.

Mimische en verbale clownerie, maffe typetjes, gekke stemmetjes, absurde ‘sketchesjes’ daar is Innemee een meester in. Het knappe is dat de ten tonele gevoerde paljassen -hoe absurd ze ook zijn- geloofwaardig blijven en niet alleen op de lachspieren werken, maar ook weten te ontroeren. In toenemende mate profileert Innemee, naast zijn alter ego’s, zijn ‘eigenste’ Innemee. Dat blijkt een snedige conferencier te zijn met een scherpe tong en een jongensachtig charisma. Innemee is in Leiden ook bekend van zijn interviews in het blad ‘Los’, waarbij hij zijn gasten in bad interviewt. Obstinaat is een tegendraads, maar toch vooral zeer geestig cabaretprogramma. Een massage voor de lachspieren en een warm bad voor de geest. Het zal echt een feestje worden!

Zaterdag 11 november, aanvang 20.15 uur, entree € 13,50/€ 12,50 (cjp/65+/abonnement)

Theater Muzenhof, Cor Gordijnsingel 4, 2353 GB Leiderdorp Tel.: 071 5410957

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×