Bob MacLaren

'A Night of Comedy' in Leidse Waag

Dinsdagavond 14 november zal in De Waag ‘A Night of Comedy’ plaatsvinden, een tip voor de ware cabaretliefhebber. Het podium is niet gereserveerd voor een cabaretier die met één programma comfortabel het land doorreist. Te zien zijn stand-upcomedians die het improviserend inspelen op publiek en actualiteit tot kunst hebben verheven. ‘A Night of Comedy’ krijgt gestalte volgens een beproefde formule, die succesvol is gebleken in vele theaters en festivals als Lowlands, Crossing Border en Laughing Matters. Elke voorstelling maken een doorgewinterde routinier, een aanstormend talent en een artiest van over de grens hun opwachting.

Namen worden op het laatste moment bekend gemaakt. Voor de voorstelling in De Waag maakte de organisatie achter de stand-upcomedians een kleine uitzondering door de identiteit van de buitenlandse gastspeler te onthullen: Bob MacLaren. Deze Nieuw-Zeelander, momenteel woonachtig in Amsterdam, won de Funniest Face Award, die in zijn vaderland wordt uitgereikt aan de grappigste ingezetene. In zijn shows laat hij allerlei onderwerpen de revue passeren, van tulpen tot kiwi’s, van politiek tot ferrari’s. Hij goochelt met woorden en beweegt zich op het podium met de flair van een circusartiest. Hij kijkt met een dusdanig verrassende blik naar de wereld, dat Discovery Channel hem zendtijd gaf voor een eigen show: ‘Bob’s World’.

locatie: De Waag, dinsdag 14 november, aanvang: 20.15 uur .Toegangsprijs: € 17,–. Kaarten kunnen telefonisch bij de kassa van de Stadsgehoorzaal worden gereserveerd (071-513 17 04) of via de website: www.stadsgehoorzaalleiden.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×