Leerlingen van het ROC werken zich in

ROC-leerlingen nemen De Burcht over

Op 13 en 14 november nemen derdejaars leerlingen van de opleiding Horecaondernemer/-manager van ROC Leiden restaurant en brasserie Het Koetshuis de “Burcht” over. Terwijl het personeel het 25-jarig bestaan van de zaak viert, nemen de leerlingen hun taken over. De eigenaar van het restaurant aan de Burgsteeg, Tom Holswilder, laat zijn zaak vol vertrouwen achter. Praktijkervaring vormt een belangrijk onderdeel van de ROC Leiden opleiding. Zo organiseren leerlingen tijdens hun opleiding het kerstdiner, de wijnreis en de introductieweek en werken in het schoolrestaurant. Daarbij geven zij ook leiding aan leerlingen uit andere leerjaren.

Als voorbereiding op de overname in november lopen de leerlingen nu al mee in keuken en restaurant. De gelegenheid om een echt restaurant te exploiteren is voor hen natuurlijk een uitgelezen kans.

Tijdens beide dagen kan à la cart gegeten worden en is iedereen van harte welkom voor lunch of diner. Het restaurant is open van 12.00 tot 21.30 uur en telefonisch reserveren is mogelijk via 071-5121688 of 071-5130338.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×