College fietst door Zeeheldenbuurt en Pancras Oost

Het college van Burgemeester en Wethouders brengen op vrijdag 17 november een bezoek aan de Zeeheldenbuurt en Pancras-Oost en omgeving. Tijdens dit wijkbezoek fietst het college door de wijk, gaat op bezoek bij diverse instellingen en organisaties in de wijk, spreekt met bewoners en gaan in gesprek met sleutelpersonen in het gebied. Wijkbewoners die het college graag willen ontmoeten en met hen spreken over ontwikkelingen in hun wijk zijn tussen 10.15 en 12.30 uur van harte welkom in ’t Huis op de Waard, Kaarsenmakersstraat 2 in Leiden. Tussen 11.10 en 11.30 uur is er dan geen spreekuur.

Bij de vorming van het huidige college is afgesproken om 3 à 4 keer per jaar met het gehele college op werkbezoek te gaan in een wijk van Leiden, om de wijk, de wijkbewoners en de organisaties en instellingen in de wijk goed te leren kennen. Het college heeft de Slaaghwijk en de Stevenshof al bezocht. Het bezoek aan de Zeeheldenbuurt en Pancras-Oost is het derde wijkbezoek van het college.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×