Politie onderzoekt inbraken in kapperszaken

De politie doet onderzoek naar drie inbraken in kapperszaken in en de nabijheid van winkelcentrum ‘De Kopermolen’. De inbraken vonden plaats van zaterdag 11 op zondag 12 november. Men kwam binnen na het openbreken van deuren of het vernielen van ruiten. Uit de zaken aan de Verfmolen, de Kopermolen en de Standerdmolen werden verschillende goederen gestolen zoals geld, tondeuses scharen, een stereocombinatie, föhnen en een boormachine.

Getuigen die die nacht mogelijk iets van de inbraken of andere informatie hebben die kan leiden tot het oplossen van de inbraken, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie in Leiden – Noord via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×