ROOD gaat op de koffie bij studentenhuizen

ROOD, jong in de SP, gaat vandaag met enquêtes langs de vier grote Leidse studentencomplexen om de studenten te vragen over hun bevindingen van Lijbrandt. Dit zal gebeuren op doordeweekse dagen tussen 19:00u en 21:00u ’s avonds. Een woordvoerder van ROOD hierover: “We hebben de afgelopen tijd al heel veel klachten ontvangen van studenten over met name de service van internet provider Lijbrandt. Lijbrandt verleent slechte service tegen een te hoge kostprijs en studenten kunnen en mogen niet eens overstappen op een andere provider, omdat Lijbrandt een monopoliepositie heeft. Dat is toch schandalig.” Aldus ROOD Leiden voorzitter Maaike Bergman.

Een overzicht van wanneer de SP jongeren bij welk studentencomplex langskomen valt te lezen op hun website: rood.leiden.sp.nl. Bergman:“Studenten die op dat moment niet thuis zijn, of waar we niet bij langs kunnen komen kunnen de enquête ook online in te vullen en opsturen via onze website.” De enquêtes worden met ander vooronderzoek in een zwartboek gebundeld en voor het einde van het jaar aan de SLS en Lijbrandt aangeboden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×