Michel de Hey

Techno DJ Michel de Hey in LVC

Op zaterdag 18 november presenteert het LVC  in Leiden een optreden van Nederlands beste techno-dj Michel de Hey. Vier keer op rij won hij de award voor Nederlands beste techno-dj. Maar ook over de grens is Michel de Hey succesvol. Sterker nog: zijn eerste release ‘Break’ dat in 1986 uitkwam, heeft zelfs de top 10 van de US Billboard Dance Charts bereikt. Op jonge leeftijd begon Michel met het mixen van platen en deelnemen aan dj-contests. Hij was achttien jaar toen hij voor het eerst in een club draaide. In 1993 werd Michel gevraagd om de vaste DJ in het Rotterdamse Nighttown te worden. Daar verzorgde hij de vrijdagavond. Hij nodigde collega’s uit alle hoeken van de wereld uit om te komen draaien en introduceerde op die manier techno en house van hoge kwaliteit bij het publiek.

Naast DJ is Michel ook producer en heeft hij meerdere platenlabels zoals EC, CC, Brave New World en Miracle. Allen onder de overkoepelende naam ‘Immaculate Music. Onlangs is Michel een nieuw label gestart: Hey! De respons op dit label is enorm en bijna alle grote DJ’s hebben de platen in hun koffers. Inmiddels is hij al jaren niet meer weg te denken uit de line-up van de grootste dancefeesten, overal te wereld word Michel gevraagd om te draaien. Maar twee dagen in het jaar houdt hij altijd vrij: de Fast Forward Dance Parade en de avond in het Leidse LVC.

De zaal zal voor deze clubavond open gaan om 23:00 uur, entree 10,50 euro.

LVC Breestraat 66 Leiden

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×