Vorig jaar was er heel wat belangstelling voor de modeltreinendag in het RRC. Toen was er een modelbaan met zelfgebouwde blauwe en gele trams die ooit in Leiden hebben gereden.

Modeltreinendag in Rijnlands Revalidatie Centrum

Op zaterdag 18 november rijden erin het Rijnlands Revalidatie Centrum treinen uit de regio. Van 10.00 tot 15.00 kunt u diverse plaatsen van uw regio uitgebeeld zien in model tijdens de modelbouwdag in het Rijnlands Revalidatie Centrum te Leiden. Een beeld van de regio Noord- en Zuidholland wordt door modelbouwgroep ‘De Spoorbiels’ binnengehaald in het RRC aan de Wassenaarseweg 501 in Leiden. Op zaterdag organiseren zij voor de derde maal een modelbouwdag, nu met als thema “Treinen in de regio”.

Naast een grote modelbaan met voornamelijk treinen in deze regio kunt u bij een aantal stands terecht voor informatie, inruil, reparatie en aanschaf van spoormateriaal. Dit alles in de gezellige sfeer van het restaurant van het RRC.

Het RRC behandelt en begeleidt volwassenen en kinderen met een lichamelijke beperking naar optimale zelfstandigheid. Het heeft een polikliniek en een kliniek voor volwassenen met 40 bedden. Voor revalidanten is het belangrijk dat zij naast het intensieve revalidatieprogamma ook tijd en ruimte vinden voor ontspanning en afleiding. Daarom worden binnen het RRC regelmatig activiteiten georganiseerd.

Deze modelbouwdag is vrij toegankelijk voor iedereen en de entree is gratis.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×