Bromfietser rijdt door na aanrijding

De politie is op zoek naar een bromfietser die op de kruising Lage Rijndijk met de Zijlsingel een 60 jarige vrouw uit Leiderdorp op haar snorfiets aanreed en daarna doorreed. De aanrijding gebeurde woensdagmorgen 15 november rond 10.45 uur. De vrouw reed bij een groen verkeerslicht de kruising op waar ze in de flank werd aangereden door de bromfietser die vanaf de Zijlsingel kwam en daar vermoedelijk door rood was gereden. De vrouw is door een buurtbewoonster geholpen en daarna overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis. 

Daar werd een hersenschudding vastgesteld en had ze verwondingen boven haar oog die gehecht moesten worden. Zij kon daarna het ziekenhuis weer verlaten.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×