Draaginsigne Gewonden toegekend aan H. van den Berg

Minister Kamp van Defensie heeft bij besluit van 11 oktober 2006 het Draaginsigne Gewonden toegekend aan de heer H. van den Berg. De heer Van den Berg heeft gediend bij de Koninklijke Landmacht en maakte deel uit van het 2e Peloton van de Bravo-compagnie 13 Infanteriebataljon (Luchtmobiele Brigade). In het kader van deelname aan de VN-vredesoperaties is hij in 1995 uitgezonden naar voormalig Joegoslavië/Bosnië, waar hij de val van Sebrenica heeft meegemaakt.

De heer Van den Berg is geboren Leidenaar en heeft vanaf zijn 8e levensjaar in Warmond en Katwijk gewoond. Vorig jaar is hij naar Gaasterland verhuisd. Aangezien de meeste familieleden vrienden en kennissen nog in deze regio wonen heeft de heer Van den Berg de voorkeur uitgesproken het insigne in Leiden in ontvangst te nemen, de stad waar hij nog altijd het 3 oktoberfeest meemaakt.

Het insigne wordt uitgereikt door loco-burgemeester Raymond Keur. De ceremonie vindt plaats op donderdag 16 november om 17.00 uur in de B&W-kamer van het Leidse stadhuis (ingang bordes, zijde Breestraat).

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×