Raadslid Sabine Verschoor beëdigd

Raadslid voor D66 Sabine Verschoor is gisteren in de gemeenteraadsvergadering beëdigd als Leids raadslid, nadat zij eerder de belofte ten overstaan van de burgemeester had afgelegd en nadat de geloofsbrieven waren onderzocht. Voor de periode van maximaal zestien weken vervangt zij raadslid Aad van der Luit die weliswaar weer thuis is maar herstellende is van een hartoperatie. Namens de gemeenteraad is hem thuis een fruitmand en een kaart ondertekend door alle raadsleden bezorgd.    

Verschoor is al eerder lid geweest van de fractie van D66 en is dus een oude rot in het vak.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×