VVD-kandidaat nummer 4 spreekt in Leiden

Brigitte van der Burg is op plaats 4 de hoogst geplaatste nieuwkomer op de VVD Tweede Kamer kandidatenlijst. Thans is zij directeur van Brit Burg Advies bv. Zij is dagelijks bezig het ondernemen te bevorderen en de maatschappij anders te laten regelen. Dus naast minder vooral ook slimmere regels! Zelf ooit als zelfstandig ondernemer begonnen, is zij ervan overtuigd dat met lef, via het zelfstandig ondernemen, voor iedereen, jongeren, vrouwen, allochtonen, ouderen, de weg open ligt naar een betere toekomst! Graag wil zij dit optimisme delen met u en aangeven wat de VVD en zij voor die ondernemers willen doen! Stel uw vragen en geef uw ideeën aan haar door voor straks in de Tweede Kamer.

Vrouwen en mannen van alle achtergronden en leeftijden zijn welkom bij het politiek cafe van het Liberaal Vrouwen Netwerk! De koffie staat klaar! Adres: Cafe de Branderij; Middelweg 7,2312 KE, Leiden; Tel; 071-5133728; www.branderij.nl. Donderdag. Aanvang: 20.00 uur. De Branderij ligt naast de Hooglandse Kerk. Parkeren: met de auto is het handig te parkeren op het parkeerterrein op de Haagweg. Een shuttlebus brengt u dan naar en van de Branderij binnen een kwartier: www.stadsparkeerplan.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×