De hond van Rembrandt

Op 26 november speelt Theatergroep Popject in de Centrale Bibliotheek ‘de hond van Rembrandt’, een poppentheatervoorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar. De ‘hond van Rembrandt’ is een theatervoorstelling met stokpoppen, ‘popjecten’, schimmenspel en dia’s van dieren die getekend en geschilderd zijn door Rembrandt. De vraag is natuurlijk of de grote schilder Rembrandt dan wel een hond had? Wel, als we dit verhaal mogen geloven, had Rembrandt zelfs een zwerfhond! De voorstelling speelt zich af in het atelier van Rembrandt. Op een dag moet Gerrit, de leerjongen, voor zijn meester Rembrandt een boodschap doen. Maar in plaats van de gevraagde verfzakjes brengt hij een zwerfhond mee, die hij zo zielig vindt. En dan gebeuren er ineens allemaal hele rare dingen in het atelier…

De voorstelling is gratis, maar er moet wel van te voren een kaartje afgehaald worden in de Centrale Bibliotheek. De voorstelling begint om 14.00 uur.

Locatie: Centrale Bibliotheek, Nieuwstraat 4, Leiden. Telefoon 071-5161625

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×