Restauratie Koornbeursbrug uitgesteld

De restauratie van de Koornbeursbrug is uitgesteld tot na de winter. De monumentale blikvanger van Leiden zal nu pas in maart 2007 onder handen worden genomen. Volgens de restaurateur is het niet wijselijk met de winter in het vooruizicht nu met de restauratie te beginnen. Eigenlijk zou al eind september met de klus begonnen worden maar toen stak de gemeente hier uiteindelijk een stokje voor met het oog op de viering van Leidens Ontzet.

Om verdergaande verrotting van de overkapping tegen te gaan heeft het bedrijf voorlopig enige tijdelijke voorzieningen getroffen getroffen in de houten pilaren en daklijsten.   

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×