Leidse ondernemers helpen Velocitas uit de brand

De Leidse ondernemers Ron Barendse van Loodgietersbedrijf Barendse en Henk van Spijker van Autoschadenet schieten de Leiderdorpse korfbalvereniging Velocitas tegemoet. Het clubgebouw van Velocitas is door brand verwoest. Vrijdagavond tijdens de Leiderdorpse Sportverkiezingen in de Muzenhof hebben leden van de getroffen korfbalvereniging bezoekers gevraagd geld te doneren om hun clubhuis opnieuw van de grond te krijgen. Veel bezoekers zegden een bedrag toe. Ron Barendse neemt de kosten voor de installatie van het sanitair voor zijn rekening terwijl Henk van Spijker samen met de barcommissie barkrukken gaat uitzoeken.      

De leden van Velocitas zijn tevreden dat zovelen meeleven met de noden van de vereniging.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×