Oud-VVD raadslid stapt over naar PvdA

Oud-raadslid Rob de Rooij (VVD) heeft zijn partijlidmaatschap opgezegd. De Rooij kan zich niet verenigingen met het verkiezingsprogramma van de liberalen en stapt over naar de PvdA die volgens hem bij de verkiezingen van aanstaande woensdag voor het eerst een realistisch programma heeft. “Ik vind de paragrafen over veiligheid en zelfstandig ondernemerschap niet slechter dan die van de VVD en de PvdA heeft meer durf als het gaat om bijvoorbeeld ingrepen in de AOW,” aldus De Rooij die bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart door de Leidse fractie op een onverkiesbare plaats werd gezet.

De Rooij neemt wel met pijn in zijn hart afscheid van de VVD. “Het was best een emotioneel moment hoor. Ik ben natuurlijk wel 16 jaar actief geweest in de VVD.”

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×