Gerda van den Berg bezoekt perron 1

Wethouder Gerda van den Berg (PvdA/Onderwijs, Welzijn en Zorg heeft maandagavond op eigen initiatief een bezoek gebracht aan perron 1, de plek onder Leiden Centraal waar veel dak- en thuislozen zich ophouden. Ook maandagavond zag Gerda van den Berg dat er zes personen in de kou aanwezig waren en dacht bij zichzelf, ga zoch lekker naar het warme Slaaphuis. Van den Berg neemt de motie van de gemeente zeer serieus en wilde zelf wel eens met eigen ogen aanschouwen hoe de situatie er daar uitziet. Er zijn nu nog voldoende slaapplaatsen beschikbaar, maar kennelijk kiezen deze mensen hier niet voor. Volgend jaar kunnen alle dak- en thuislozen terecht in het gebouw Nieuwe Energie.          

Voor druggebruikers wordt een zero-tolerancebeleid op deze plek van kracht.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×