Om 16.00 uur heeft 48 procent gestemd in stemdistrict 3

Om 16.00 uur hebben in stemdistrict 3 in het Gemeentearchief aan de Boisotkade ruim 600 kiezers de stemmachine gepasseerd. Dat is 48 % van het aantal stemmers dat daar kan stemmen. Ongeveer honderd stemmers uit andere stemdistricten kwamen hier hun stem uitbrengen. Maar natuurlijk is hier niet bekend wie zijn stem met de stempas in een ander stemdistrict uitbrengt. Die aantallen lijken zich tegen elkaar op te heffen. De leden van het stembureau zijn in ieder gaval niet ontevreden over de opkomst tot nu toe. Voorzitter Eef Plugge: “In dit stembureau is het altijd erg druk als de studentenhuizen na zessen massaal boodschappen gaan doen bij Hoogvliet en dan hun stem komen uitbrengen, dus ik denk dat we weer aardig naar de 80% gaan. Dit stembureau scoort altijd erg hoog qua opkomst.”        

Er kan nog gestemd worden tot vanavanond 21.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×